Google

pátek 25. února 2011

Zpívejte, jásejte! Pokud ještě můžete.

K pokutě 800 eur (19.600 Kč) byl minulý pátek odsouzen 63 letý rakouský důchodce za to, že v létě si při sečení trávy zpíval na zahradě. Při práci byl zatčen policií.


Byl odsouzen za to, že jódloval ve chvíli, kdy z blízké mešity reproduktory vyřvávaly muslimské zpěvy. Muslimové, jichž v Rakousku nekontrolovatelně přibývá, oznámili policii, že důchodce jódlováním napodobuje jejich muezzina, čímž je uráží.


Obžalovaný Helmut G. se před soudem dušoval, že islám nechtěl urazit, že si zpíval kvůli tomu, že byl v dobré náladě. Soud mu uvěřil, a tak ho neposlal do vězení, ale dal mu jenom pokutu.


Když toto je možné v křesťanské zemi, jako je Rakousko, kde se 85 procent obyvatel hlásí ke katolické církvi, co asi bude čekat obyvatele zemí, kde materialistická propaganda vytlačuje křesťanské církve a uvolňuje prostor pro působení agresivních církví. Islám prakticky nerozlišuje mezi jinými církvemi a bezvěrci. Podle Omarovy smlouvy všichni musí islám respektovat.


Omarova smlouva mj. nemuslimům přikazuje:

1. zákaz stavění nebo opravování kostelů,

2. zákaz zvonit nahlas zvonem,

3. zákaz nosit zbraň

4. jezdit dopravním prostředkem,

5. povinnost projevovat muslimům úctu,

6. uvolnit muslimovi místo k sezení,

7. zákaz mluvit nahlas během islámských bohoslužeb,

8. zákaz mluvit nahlas v přítomnosti muslima atd.


Vlastně může být onen důchodce rád, že vyvázl jen s pokutou. O povolení hlásat islámský zpěv z reproduktorů do širého okolí žádají i muslimové v německém Hamburgu, v belgickém Sankt Georg, ve švédském městě Fittja a jinde. Prostě: Evropa, pokud se nebude bránit, má se na co těšit.

4 komentáře: